Сега ще се запознаем с искането за задържане по криминалното дело.

...
Сега ще се запознаем с искането за задържане по криминалното дело.
Коментари Харесай

Адвокат Георги Гатев: Явно някой има интерес Божков да стои в ареста

Сега ще се срещнем с настояването за задържане по престъпното дело. Не мога да кажа по кое време е импортирано то. Вчера получихме призовка, вероятно през днешния ден да се явим в два часа в Софийски градски съд за мярката. 

Това съобщи юристът на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от - Георги Гатев, минути откакто Софийски Апелативен съд дефинира мярка за неотклонение " домакински арест " на клиента му. 

" Прокуратурата демонстрира двойни стандарти. имам поради, че един от обвинените с Божков се прибра в България и той не беше арестуван, а му беше наложена парична гаранция (става въпрос за Георги Попов - бел.ред.). Всичко е една игра. Явно някой има интерес Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да стои в ареста. Нормално беше първо да беше импортирано така наречен престъпно дело - там се твърди за някакви убийства и тн. Моята молба беше двете дела да бъдат обединени. Явно второто дело ще се употребява за запаса. Явно се изчаква да мине това дело през днешния ден и да се внасят обвиняванията по другите каузи. Вчера бе решено за мярката парична гаранция от 1,5 млн. лв. за културните полезности ", разкри юристът.  

" Някой ден всичко ще стане ясно за изказванията за връзки с Пригожин. Това са цялостни нелепости. Не е обикновено в един ден да се гледат две ограничения. Сега би трябвало да тичаме и да даваме същите пояснения. Сега отивам да се ориентирам в делото и какъв брой милиона ще желаят ", безапелационен бе Гатев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР